Karijeriranje: najava radionice Metode razvoja prezentacijskih vještina studenata

Četvrta radionica u sklopu ciklusa Karijeriranje, pod nazivom Metode razvoja prezentacijskih vještina studenata, održat će se 15. lipnja 2018. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Radionicu vodi doc. dr. sc. Aleksandra Huić s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Karijernim savjetnicima na visokim učilištima i visokoškolskim nastavnicima pojasnit će se važnost prezentacijskih vještina na radnom mjestu te važnost dobrog modela pri njihovu poučavanju. Naučit će razlikovati karakteristike dobrih od loših izlaganja pred publikom, primjeniti tehnike za smanjivanje straha od javnog nastupa, identificirati glavne faze svakog izlaganja te se kritički osvrnuti na glavne elemente potrebne za pripremu uspješnog izlaganja. Također će naučiti uspostaviti dobar kontakt s publikom, primjereno oblikovati vizualna sredstva komunikacije i efikasno ih koristiti u izlaganju, primijeniti osnovne tehnike dobrog izlaganja pred publikom, odgovarati na pitanja publike na način kojim se potiče njihova uključenost te rimjeniti radioničke tehnike za uvježbavanje javnog izlaganja.

Prijave

Info o radionici

Ciklus radionica za karijerne savjetnike – Karijeriranje

Karijeriranje je ciklus radionica za karijerne savjetnike koji organizira AZVO s ciljem jačanja kompetencija nastavnika i karijernih savjetnika na visokim učilištima kako bi mogli što kvalitetnije odgovoriti profesionalnim zahtjevima i izazovima s kojima se susreću.

Radionice su financirane sredstvima Europske unije u okviru ESF projekta SKAZVO – Unapređenje sustava osiguravanja i unapređenje kvalitete visokog obrazovanja.

 

Skip to content