Održana online radionica/webinar o rekonstruiranim sustavima MOZVAG2, Crosbi i Baza projekata za sva visoka učilišta koja još ne koriste sustav MOZVAG2

AZVO je, u suradnji sa Sveučilišnim računskim centrom-Srce i Centrom za znanstvene informacije Instituta Ruđer Bošković, održao 8. prosinca 2020. godine još jednu u nizu redovitih radionica o radu u rekonstruiranim sustavima MOZVAG2, CROSBI te Baza projektnih aktivnosti u RH.

Zbog trenutne situacije s COVID-19 pandemijom, radionica je održana u virtualnom okruženju, u formi webinara preko platforme Adobe Connect.

Na webinaru je sudjelovalo 86 osoba s 28 visokih učilišta. Webinar je primarno bio namijenjen imenovanim administratorima sustava MOZVAG2 s onih visokih učilišta koja prolaze reakreditaciju prema Planu vrednovanja za 2021. godinu, ali i svih preostalih visokih učilišta koja prelaze u sustav MOZVAG2 do kraja ove godine. AZVO je odlučio do kraja 2020. godine obaviti prebacivanje podataka iz “starog” sustava MOZVAG u sustav MOZVAG2 za sva visoka učilišta koja još nisu prošla postupak reakreditacije u drugom ciklusu (2017-2022), odnosno koja nisu dobila ovlasti za rad u sustavu MOZVAG2.

Snimka webinara može se pogledati OVDJE.

Program radionice

Prezentacije s radionice

webinar Slika1 webinar Slika2 webinar Slika3

Skip to content