Održane dvije online radionice (webinari) za CROSBI administratore 4. i 5. ožujka 2021.

Djelatnici Centra za znanstvene informacije Instituta Ruđer Bošković, u suradnji s Odjelom za analitiku i statistiku AZVO-a,  je održao dvije online radionice/webinara za administratore podataka u CROSBI bazi s visokih učilišta s ciljem edukacije i upoznavanja s novim funkcijama CROSBI-ja. Zbog trenutne situacije s COVID-19 pandemijom, radionice su održane u virtualnom okruženju preko ZOOM platforme.

U četvrtak, 4. ožujka, održana je radionica/webinar na kojoj su sudjelovali administratori s visokih učilišta koja prolaze reakreditaciju u nadolazećem razdoblju, kao i administratori sustava s Instituta. U okviru radionice novoimenovanim administratorima su dodijeljene ovlasti te su educirani o načinu unosa i izmjene podataka te izradi izvještaja iz sustava za potrebe reakreditacijskog postupka.

U petak 5. ožujka održana je radionica/webinar za sve do sada imenovane administratore, kako bi ih se upoznalo s promjenama i unaprijeđenim funkcijama u CROSBI-ju. Na radionici su sudjelovale 74 osobe s 55 ustanova.

Prezentacije:

Hrvatska znanstvena bibliografija – CROSBI kao izvor podataka za potrebe reakreditacije visokih učilišta

Nedoumice kod unosa radova

Nove funkcionalnosti

promo tkojetko   crosbi  crosbi2  crosbi3

Skip to content