Poziv na radionicu Kako pripremiti studente za izazove tržišta rada?

„Kako pripremiti studente za izazove tržišta rada? Samoevaluacija i smjernice za visoka učilišta primjenom modela zrelosti“ prva je radionica u sklopu ciklusa Karijeriranje namijenjenog karijernim savjetnicima na visokim učilištima. Održat će se 22. ožujka 2018. godine na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (FOI) u Varaždinu, a vodi je dr. sc. Katarina Paužr Aničić s FOI-ja.

Radionica će okupiti predstavnike visokih učilišta koji su zaduženi za razvoj karijernih centara i drugih aktivnosti usmjerenih boljoj pripremi studenata za prelazak na tržište rada.

Ciljevi su radionice upoznati sudionike s ključnim aktivnostima i praksama u okviru visokog učilišta koje doprinose boljoj pripremi studenata za tržište rada kao i s primjerima dobrih praksi s nekoliko domaćih i inozemnih visokih učilišta.

Sudionici će imati prigodu upoznati se s modelom zrelosti za pružanje podrške diplomantima u ranom razvoju karijera dostupnom na web stranici projekta HigherDecision, procijeniti vlastitu razinu sposobnosti za pojedine aktivnosti te prepoznati mogućnosti za poboljšanja na primjeru vlastitog visokog učilišta.

Prijave

Info o radionici

Ciklus radionica za karijerne savjetnike – Karijeriranje

Karijeriranje je ciklus radionica za karijerne savjetnike koji organizira AZVO s ciljem jačanja kompetencija nastavnika i karijernih savjetnika na visokim učilištima kako bi mogli što kvalitetnije odgovoriti profesionalnim zahtjevima i izazovima s kojima se susreću.

Radionice su financirane sredstvima Europske unije u okviru ESF projekta SKAZVO – Unapređenje sustava osiguravanja i unapređenje kvalitete visokog obrazovanja.

sl

 

Skip to content